Sos Bolta rece

Printeaza

Sos Bolta rece

Ingrediente:Sos Bolta rece

  • 50 g costiţă afumată
  • 4 castraveciori în oţet
  • 1 ceapă
  • 1/4 Isupă
  • 1 lingură bulion pastă
  • 2 linguri sos spaniol
  • 50 g unt
  • 1 legătură verdeaţă
  • piper
  • 2 ouă

 

 

Mod de preparare:

Costiţa tăiată mărunt se prăjeşte cu ceapa tocată şi se stinge cu supa, bulionul şi sosul spaniol.

Se fierbe 10 minute cu castraveciorii tocaţi şi se ter­mină (se adaugă) cu restul de unt, 2 ouă fierte tocate şi cu verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.