Sos de branza feta cu spanac

Printeaza

O reteta de sos de branza feta cu spanac din: frunze de spanac, unt, faina, lapte, branza feta, sare si piper.

Ingrediente:Sos de branza feta cu spanac

  • 20 frunze de spanac
  • 2 lingurita de unt
  • 2 lingurite de faina
  • 1 cana de lapte caldut (nedegresat)
  • 200 grame de branza feta maruntita
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Adauga frunzele de spanac, branza feta si untul intr-un blender. Dupa ce le mixezi bine timp de 1 minut, adauga crema formata intr-o cratita, la foc mic. Adauga apoi laptele si amesteca in mod continuu.

Dupa ce da in clocot opreste focul, adauga condimentele si mai amesteca timp de 1 minut.

Sosul de branza feta si spanac se serveste caldut, alaturi de paine prajita sau se adauga peste salata bulgareasca.

Sos de branza feta cu spanac

Sos de branza feta cu spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.