Sos de branza feta cu spanac
PrinteazaO reteta de sos de branza feta cu spanac din: frunze de spanac, unt, faina, lapte, branza feta, sare si piper.
- 20 frunze de spanac
- 2 lingurita de unt
- 2 lingurite de faina
- 1 cana de lapte caldut (nedegresat)
- 200 grame de branza feta maruntita
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Adauga frunzele de spanac, branza feta si untul intr-un blender. Dupa ce le mixezi bine timp de 1 minut, adauga crema formata intr-o cratita, la foc mic. Adauga apoi laptele si amesteca in mod continuu.
Dupa ce da in clocot opreste focul, adauga condimentele si mai amesteca timp de 1 minut.
Sosul de branza feta si spanac se serveste caldut, alaturi de paine prajita sau se adauga peste salata bulgareasca.
Sos de branza feta cu spanac
Pofta buna!