Sos brun cu busuioc

Printeaza

Sos brun cu busuioc

Ingrediente:

  • 10 ml ulei
  • 20 g pastă de bulion
  • usturoi
  • busuioc
  • zahăr
  • sare

 

Mod de preparare:

Sos brun cu busuioc: Pasta de bulion o vei dilua cu apă călduţă şi adaugi uleiul, usturoiul tăiat mărunt, zahăr şi sare după gust. îi pui la fiert şi laşi să dea două-trei clocote. La urmă adaugi praf de busuioc uscat şi dat prin sită.

Il serveşti la rasol din carne de vită sau peşte, omletă, preparate din vânat sau peste câmaţi. Dă o aromă deosebită pastelor făi­noase la care se adaugă caşcaval ras.

 

Pofta buna!

 

 

Hamburger de Porc cu Salata de Varză și Sos Barbecue

Hamburger de Porc cu Salata de Varză și Sos Barbecue din: carne de porc, sare, piper, usturoi, chifle, varza, morcov, otet, miere, sare, piper. Când vine vorba de a savura un hamburger delicios și suculent, variantele sunt infinite. Totuși, rețeta de hamburger, reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să experimenteze dincolo de clasicul […]

Clătite Umplute cu Brânză de Vaci și Smântână

Clătite Umplute cu Brânză de Vaci și Smântână din: faina, lapte, oua, zahar, sare, ulei, branza de vaci, smantana, coaja de lamaie, extract de vanilie. Această combinație creează un echilibru perfect între textura moale a clătitelor și umplutura cremoasă, oferind o experiență gustativă reconfortantă și satisfăcătoare. Fie că le savurezi la micul dejun, ca desert […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.