Sos brun cu ciuperci

Printeaza

Sos brun cu ciuperci din: rosii, sos, piept de pui, ciuperci, vin, unt, sare.

Ingrediente:Sos brun cu ciuperci

  • 150 g roşii
  • 3 linguri cu sos brun de pasăre
  • 1 piept de pui fiert sau fript
  • 100 g ciuperci
  • 1 pahar mic cu vin roşu
  • 30 g unt
  • sare

Mod de preparare:

Tăiaţi julienne ciupercile şi pieptul de pui, apoi sotaţi totul în unt şi sare. Adăugaţi roşiile curăţate şi tăiate în cuburi mici, sosul de pasăre şi vinul roşu.

Fierbeţi împreună 10 minute şi sosul poate fi servit.

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/sos-brun-ciuperci html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.