Sos cald de căpşuni sau fragi

Printeaza

O reteta de sos cald de capsuni sau fragi din: capsuni sau fragi, zahar si vanilie.

Ingrediente:Sos cald de căpşuni sau fragi

  • 700 g căpşuni sau fragi
  • 180 g zahăr
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Căpşunile se spală şi se dau prin sită deasă de păr. Se fierb într-un vas smălţuit cu zahărul şi cu vanilia 20 minute, amestecîndu-se să nu se lipească.

Se colorează puţin cu culoare vegetală.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Banuiesc ca o pot folosi la plating pentru alte preparate. Aveti idei?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.