Sos de capere cu lamaie

Printeaza

O reteta de sos de capere cu lamaie din: unt, capere, zeama de lamaie, coaja de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Sos de capere cu lamaie

  • 50 g unt
  • 2 lingurite capere, clatite in apa rece
  • 2 lingurite zeama lamaie
  • 1/2 coaja de lamaie proaspat rasa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune caperele la desarat, intr-un bol cu apa rece, avand grija sa scurgi apa inainte de a folosi caperele la sos. Pune untul la topit, la foc mic. Adauga coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, caperele. Potriveste de gust acest sos, adaugand sare si piper.

Tine amestecul respectiv pe aragaz, la foc mic, circa 3-4 minute. Serveste sosul de capere cald, peste preparatele din peste. Optional,poti adauga 2 lingurite de marar proaspat tocat in acest sos.

Sos de capere cu lamaie

Sos de capere cu lamaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.