Sos de capere pentru peste

Printeaza

O reteta de sos de capere pentru peste din: unt, faina, zeama de lamaie, supa, capere, smantana, sare si piper.

Ingrediente:Sos de capere pentru peste

  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 400 ml supa de zarzavat sau de pui
  • 2 linguri capere mari
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Topiţi untul într-o crăticioară. Adăugaţi făină, amestecaţi şi rumeniţi-o 3 minute, la foc po­trivit. Stingeţi cu supa de pui sau de zarzavat. Lăsaţi să fiarbă, amestecând încontinuu, pentru a nu se forma cocoloaşe.

Adăugaţi zeama de lămâie şi smântână şi caperele întregi sau tăiate, după plac. Mai fierbeţi 5 minute, apoi luaţi vasul de pe foc şi lăsaţi sosul la răcit. Se potriveşte cu peştele gras.

Sos de capere pentru peste

Sos de capere pentru peste


Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • sos de capere pentru peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.