Sos de capere cu taragon
PrinteazaSos de capere cu taragon din: salote, cornison, capere, mustar, taragon, otet, patrunjel, ou, arpagic, ulei, sare.
Ingrediente:
- 2 linguri de şalote (ceapă franţuzească)
- 4 linguriţe de cornişon
- 2 linguriţe de capere, tăiate mărunt
- 1 linguriţă de muştar Dijon
- 2 linguriţe de oţet din vin roşu
- 1/2 ceaşcă taragon, tocat mărunt
- 2 linguriţe pătrunjel tocat mărunt
- 1 linguriţă arpagic tăiat mărunt
- 1 ou fiert tare, tăiat mărunt
- 1/2 ceaşcă ulei de măslin
- 1/4 linguriţă sare
Mod de preparare:
Sos de capere cu taragon: Se omogenizează totul într-un castron potrivit ca mărime (se obţin patru ceşti), prin agitare, spre a nu se zdrobi şi a îşi pierde aromele.
Sarea se pune la sfârşit.
Savurati!