Sos de capere cu taragon

Printeaza

Sos de capere cu taragon din: salote, cornison, capere, mustar, taragon, otet, patrunjel, ou, arpagic, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 2 linguri de şalote (ceapă franţuzească)
  • 4 linguriţe de cornişon
  • 2 linguriţe de capere, tăiate mărunt
  • 1 linguriţă de muştar Dijon
  • 2 linguriţe de oţet din vin roşu
  • 1/2 ceaşcă taragon, tocat mărunt
  • 2 linguriţe pătrunjel tocat mărunt
  • 1 linguriţă arpagic tăiat mărunt
  • 1 ou fiert tare, tăiat mărunt
  • 1/2 ceaşcă ulei de măslin
  • 1/4 linguriţă sare

 

Mod de preparare:

Sos de capere cu taragon: Se omogenizează totul într-un castron potrivit ca mărime (se obţin patru ceşti), prin agitare, spre a nu se zdrobi şi a îşi pierde aromele.

Sarea se pune la sfârşit.

 

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.