Sos carpatin

Printeaza

Sos carpatin

Ingrediente:Sos carpatin

  • 60 g costiţă afumată
  • 1 ceapă
  • 100 g bureţi
  • 2 ardei graşi
  • 3 linguri sos alb
  • 1 lingură smîntînă
  • sare
  • piper
  • boia
  • 40 g unt
  • 1 /2 pahar apă

 

Mod de preparare:

Costiţa, ceapa, bureţii şi ardeii se taie julien şi se sotează cu unt, ca sare şi piper.

Se fierb 5 minute cu sosul alb supa şi boiaua apoi se drege cu smîn­tînă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.