Sos de cartofi cu nucsoara

Printeaza

Sos de cartofi cu nucsoara din: cartofi, lapte batut, secara, seminte, usturoi, chili, sare, coriandru, piper, nucsoara.

Ingrediente:

  • 1 kg de cartofi
  • 1 l lapte bătut
  • 15 g secară
  • 15 g seminţe de chimen
  • 5 căţei de usturoi
  • 9 chili roşii întregi
  • sare
  • 15 g frunze verzi de coriandru
  • 1 lin­guriţă de piper
  • 5 nucşoare

 

Mod de preparare Sos de cartofi cu nucsoara:

Fierbeţi cartofii cam o jumătate de oră. Curăţaţi-i de coajă, tăiaţi-i felii şi punefi-i deoparte.

Prăjiţi chili, usturoiul, nucşoara şi secara (nu în unt).

Presăraţi jumătate din condimentele praf, inclusiv sare. Adăugaţi lapte bătut şi amestecaţi bine.

Presăraţi apoi şi jumătatea rămasă de condimente.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.