Sos de cartofi

Printeaza

Sos de cartofi

Ingrediente:

  • cartofi
  • ulei
  • piper
  • făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Sos de cartofi: Cureţi cartofii de coajă, îi tai felii potrivit de groase şi le pui la fiert într-o oală cu apă sărată. Când sunt fierţi îi pasezi chiar în apa în care au fiert, fără să iei oala de pe foc.

Faci un rântaş din ulei (pe care îl încingi) cu puţină făină şi piper, îl torni peste cartofii care fierb şi amesteci până devine ca un sos. Il poţi servi cu ouă prăjite, cârnaţi prăjiţi sau după preferinţele fiecăruia.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.