Sos de castraveti cornison din: castraveti, usturoi, ou, mustar, patrunjel, sare, piper, ulei. Ingrediente: 2-3 castraveţi cornison (în oţet) 2 căţei de ustuiroi un gălbenuş de ou o linguriţă de muştar pătrunjel verde sare piper 1 şi 1/2 dl ulei Mod de preparare: Se toacă castraveciorii, usturcoiul şi pătrunjelul verde, apoi se amestecă cu […]
Sos de castraveti
PrinteazaSos de castraveti din: castraveti, margarina, faina, apa, sare, piper.
Castravetele conține aproximativ 95% apă, făcându-l o alegere excelentă pentru hidratare. Consumul de castravete poate ajuta la menținerea nivelului corect de hidratare în organism.
Castravetele este o sursă bună de vitamine și minerale, inclusiv vitamina K, vitamina C, potasiu și magneziu. Acești nutrienți sunt esențiali pentru buna funcționare a organismului.
Castravetele conține antioxidanți, cum ar fi flavonoizii și tanninii, care pot ajuta la combaterea radicalilor liberi din organism. Acești antioxidanți ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a inflamațiilor.
- 3 castraveţi muraţi
- 100 g margarină
- 1 lingură de făină
- 1 ceaşcă de apă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Castraveţii se curăţă de coajă, se taie fâşii şi se lasă la scurs. Făina se amestecă cu apă călduţă, se adaugă margarina şi sarea.
Se fierb 10 minute, amestecându-se încontinuu, după care se adaugă castraveţii.
Pofta buna!
poate iti place si:
Sos de castraveti cornison
Pofta buna!