Sos de ceapa

Printeaza

O reteta de sos de ceapa din: smantana, praf de ceapa, praf de usturoi si sare.

Ingrediente:Sos de ceapa

  • 450 gr smantana
  • 1 1/2 lingurita praf de ceapa
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1/2 lingurita sare

 

Mod de preparare:

Amesteca praful de ceapa cu cel de usturoi si adauga smantana. Amesteca din nou, apoi asezoneaza cu sare dupa gust. Da sosul la frigider cel putin o ora, astfel incat aromele sa se intrepatrunda.

Ai grija sa invelesti castronul cu o folie pentru ca mirosurile sa nu se raspandeasca in frigider. Serveste-l cu chipsuri, biscuiti sarati sau legume crude, precum telina, morcovi etc.

Sos de ceapa

Sos de ceapa

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.