Sos Charcutiere

Printeaza

Sos Charcutiere

Ingrediente:Sos Charcutiere

  • 100 g file afumat
  • 1 ceapă
  • 3 castraveciori în oţet
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 40g unt
  • piper
  • 1/2 pahar vin
  • 4 linguri sos spaniol
  • 1 pahar supă

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată se sotează cu unt, apoi sc adaugă sosul spaniol, vinul piperul, puţin zahăr şi 1 pahar supă.

Se fierbe 15 minute cu fileul şi castrave­ciorii tăiaţi julien. Se termină cu pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • sos charcutiere

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.