Sos chili pentru friptura

Printeaza

Sos chili pentru friptura din: zeama de carne, pasta de rosii, pasta de chili, lamaie.

Ingrediente:Sos chili pentru friptura

  • 1/3 cană zeamă de la carnea de vită
  • 2 linguriţe pastă de roşii
  • 1 linguriţă pastă de chili
  • zeama de la 1 lămâie

 

 

Mod de preparare:

Se prăjeşte într-o tigaie ceea ce rămâne din amestecul în care s-a marinat carnea, se adaugă zeama de lămâie, sosul tomat, sosul de chili şi zeama de carne şi se lasă pe foc, până când amestecul este bine făcut.

Se răstoarnă conţinutul într-un castronel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.