Sos chutney cu mere si ghimbir

Printeaza

într-o cratiţă se pun 200g de ceapă tocată, 200g de mere dulci decojite şi tocate, 400g de mere acrişoare decojite şi tocate, 25g de ghimbir tocat mărunt, 200g de zahăr şi 125ml de vin roşu.

Se fierb la foc mic timp de 50 de minute, până când compoziţia se îngroaşă şi devine moale, apoi se amestecă 200g de merisoare şi se lasă să fiarbă la foc mic timp de încă 10 minute. Se lasă la răcit. Este potrivit pentru carne de curcan sau pentru sunca.

Sosuri_5

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Valentina Negrescu

    Sos chutney cu mere si ghimbir, ce mi place, sigur il incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.