Sos chutney de ceapă

Printeaza

Sos chutney de ceapă din: ceapa, mere, ardie gras, usturoi, zahar, otet, apa, rosii, mustar iute, praf de ghimbir, sare.

Ingrediente:Sos_chutney_de_ceapa

  • 2 cepe
  • 2 mere
  • un ardei gras verde
  • un catel de usturoi
  • 150 g zahar
  • 200 ml otet
  • 300 ml apa
  • 500 g rosii
  • o lingura mustar iute
  • o lingurita praf de ghimbir
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă merele şi ceapa şi se taie cuburi mari care se pun în robot şi se mixează. Se scoate amestecul de mere şi ceapă şi se pune ardeiul cu usturoiul şi roşiile.

Apoi, merele şi ceapa tocate se pun pe foc cu amestecul de roşii cu ardei, se adaugă apa, muştarul, praful de ghimbir, zahărul, sarea şi oţetul.

Se amestecă în timp ce stă pe foc aproximativ 30 de minute şi apoi, cald, se toarnă în borcane. Se astupă cu.capace şi se lasă la răcit.

Sos chutney de ceapă

Sos_chutney_de_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.