Sos chutney cu piersici şi ardei gras
PrinteazaO reteta delicioasa de sos chutney cu piersici si ardei gras din: piersici, ardei gras, ceapa, stafide, zahar brun, ghimbir, nucsoara, sare de mare si piper.
- 3 piersici decojite, tăiate în cubuleţe
- 1 ardei gras verde sau galben, tăiat
- 1 ceapă tocată mărunt
- 1 lingură stafide
- 1 cană oţet de mere
- 2 linguri zahăr brun
- 1 linguriţă ghimbir ras
- 1 linguriţă nucşoară pisată
- sare de mare şi piper după gust
Mod de preparare:
Se pun toate ingredienteleîntr-o tigaie mare.
Se acoperă şi se lasă la foc mic timp de 45 minute, amestecând deseori.
Se descoperă tigaia, se dă la foc potrivit până se îngroaşă compoziţia.
Sos chutney cu piersici şi ardei gras
Pofta buna!