Infuzie de păpădie și coada-șoricelului pentru ficat: Remediu natural detoxifiant și hepatoprotector. Păpădia (Taraxacum officinale) și coada-șoricelului (Achillea millefolium) sunt două plante medicinale recunoscute pentru efectele lor benefice asupra ficatului. Această infuzie ajută la detoxifierea ficatului, stimularea secreției biliare și regenerarea celulelor hepatice, fiind un remediu ideal pentru menținerea sănătății hepatice. Ingrediente 1 linguriță de […]
Sos de ciocolata cu vanilie
PrinteazaSos de ciocolata cu vanilie din: ciocolata, lapte, vanilie, zahar, oua.
Ingrediente:
- 75 g ciocolată de menaj
- 250 ml lapte
- 3 gălbenuşuri
- 2 linguri zahăr pudră
- un sfert baton de vanilie
Mod de preparare:
Sos de ciocolata cu vanilie: fierbe laptele cu vanilia tăiată bucăţi, se dizolvă ciocolata şi apoi se strecoară.
Separat se freacă gălbenuşurile cu zahărul pudră, până se obţine o cremă spumoasă, adăugând apoi câte puţin laptele fierbinte.
pune sosul pe baie de apă, amestecând mereu numai într-un singur sens, până se îngroaşă şi îmbracă bine lingura.
lasă să se răcească şi se toarnă peste budincă.
Savurati!
Infuzie de păpădie și coada-șoricelului pentru ficat
Tempeh cu cartofi dulci și spanac
Tempeh cu cartofi dulci și spanac – o combinație sănătoasă și gustoasă, ideală pentru mesele de prânz sau cină. Tempehul oferă proteine vegetale și o textură fermă, cartofii dulci aduc un gust ușor dulceag și bogăție în nutrienți, iar spanacul completează preparatul cu vitamine și culoare. Ingrediente (2-3 porții) tempeh și legume: 200-250 g tempeh […]