Sos cu ciuperci si capere

Printeaza

Sos cu ciuperci si capere din: ceapa, usturoi, ciuperci, capere, castraveciori, patrunjel, tarhon, unt.

Ingrediente:Sos cu ciuperci si capere

  • 1/2 ceapă
  • 3 căţei de usturoi mari
  • 150 g ciuperci
  • 25 g capere
  • 3 castraveciori în oţet
  • pătrunjel şi tarhon verde
  • 3 linguri cu sos spaniol
  • 2 gălbenuşuri
  • unt

Mod de preparare:

Tocaţi mărunt ceapa, usturoiul, ciupercile, caperele, cas­traveciorii şi salata, sotaţi totul 10 minute în 60 g unt.

Adăugaţi apoi sosul spaniol, puneţi gălbenuşurile, 60 g unt şi omogenizaţi. Adăugaţi la sfârşit verdeaţa tocată.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.