Sos de ciuperci cu marar verde

Printeaza

Sos de ciuperci cu marar verde din: ciuperci, ceapa, faina, unt, vin, pasta de rosii, marar.

Ingrediente:

  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapă potrivit de mare
  • 1/2 lingură cu făină
  • 80 g unt
  • 1/2 pahar cu vin
  • 1/4 l supă
  • 1 lingură pastă de roşii
  • mărar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spălaţi ciupercile foarte bine, apoi tăiaţi-le julienne.

Sotaţi-le în unt cu ceapa tocată, puneţi făina, iar după câteva secunde supa, vinul şi pasta de roşii.

La sfârşit adăugaţi restul de unt, sare, piper şi mărarul tocat.

Savurati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.