Sos de coacaze cu hrean

Printeaza

Sos de coacaze cu hrean din: gem de coacaze, hrean, mustar, ulei, galbenus.

Ingrediente: Sos de coacaze cu hrean

  • 1 linguriţă gem de coacăze
  • 20 g hrean ras
  • 1/2 linguriţă cu muştar
  • 2 linguri cu sos suprem
  • 40 ml ulei
  • 1 gălbenuş

 

Mod de preparare:

Intr-un vas din porţelan combinaţi gemul, sosul suprem, muştarul, gălbenuşul, uleiul, hreanul ras, sarea. Omogenizaţi foarte bine, apoi serviţi acest sos cu purcel de lapte la cuptor şi friptură de gâscă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.