Sos de coacaze cu mar si portocala

Printeaza

Sos de coacaze cu mar si portocala din: curmale deshidratate, coacăze, nuci, portocală mărunţită, măr, scorţişoară, suc de ghimbir.

Sos de coacaze cu mar si portocala

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de curmale deshidratate
  • 3 ceşti de coacăze
  • 1 ceaşcă de nuci
  • 1/2 ceaşcă de portocală mărunţită
  • 1/2 ceaşcă de măr mărunţit
  • 1 linguriţă de scorţişoară
  • 1 linguriţă de suc de ghimbir

 

 

 

Mod de preparare:

Puneţi curmalele la înmuiat în apă timp de treizeci de minu­te.

Scoateţi sâmburii şi tăiaţi fructele în bucăţele.

Amestecaţi laolaltă toate ingredientele într-un mixer, până se obţine un sos uşor grunjos.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Sos de coacaze cu hrean

Sos de coacaze cu hrean

Sos de coacaze cu hrean din: gem de coacaze, hrean, mustar, ulei, galbenus. Ingrediente:  1 linguriţă gem de coacăze 20 g hrean ras 1/2 linguriţă cu muştar 2 linguri cu sos suprem 40 ml ulei 1 gălbenuş   Mod de preparare: Intr-un vas din porţelan combinaţi gemul, sosul suprem, muştarul, gălbenuşul, uleiul, hreanul ras, sarea. […]

Sos de visine si visinata

Sos de coacaze rosii

Sos de coacaze rosii din: coacaze, apa, zahar, faina, sare. Ingrediente: 150 g coacăze roşii 1 pahar apâ 1 lingură zahăr 1/2 linguriţă făină sare       Mod de preparare: Se curăţă coacăzele, se spală şi se fierb în apă cu zahăr, pană se înmoaie. Se adaugă făina des­făcută în puţină apă rece. Se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.