Sos de coacaze cu hrean din: gem de coacaze, hrean, mustar, ulei, galbenus. Ingrediente: 1 linguriţă gem de coacăze 20 g hrean ras 1/2 linguriţă cu muştar 2 linguri cu sos suprem 40 ml ulei 1 gălbenuş Mod de preparare: Intr-un vas din porţelan combinaţi gemul, sosul suprem, muştarul, gălbenuşul, uleiul, hreanul ras, sarea. […]
Sos de coacaze cu mar si portocala
PrinteazaSos de coacaze cu mar si portocala din: curmale deshidratate, coacăze, nuci, portocală mărunţită, măr, scorţişoară, suc de ghimbir.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de curmale deshidratate
- 3 ceşti de coacăze
- 1 ceaşcă de nuci
- 1/2 ceaşcă de portocală mărunţită
- 1/2 ceaşcă de măr mărunţit
- 1 linguriţă de scorţişoară
- 1 linguriţă de suc de ghimbir
Mod de preparare:
Puneţi curmalele la înmuiat în apă timp de treizeci de minute.
Scoateţi sâmburii şi tăiaţi fructele în bucăţele.
Amestecaţi laolaltă toate ingredientele într-un mixer, până se obţine un sos uşor grunjos.
Pofta buna!
poate iti place si:
Sos de coacaze rosii
Sos de coacaze rosii din: coacaze, apa, zahar, faina, sare. Ingrediente: 150 g coacăze roşii 1 pahar apâ 1 lingură zahăr 1/2 linguriţă făină sare Mod de preparare: Se curăţă coacăzele, se spală şi se fierb în apă cu zahăr, pană se înmoaie. Se adaugă făina desfăcută în puţină apă rece. Se […]
Pofta buna!