Sos de coacăze

Printeaza

Sos de coacăze

Ingrediente:

  • 150 g coacăze
  • 2 gălbenuşuri
  • 200 g smantană
  • 2 linguri făină
  • zahăr
  • sare
  • zeamă de carne

 

Mod de preparare:

Sos de coacăze: Păstrăm o lingură de smîntînă. Frecăm într-o cratiţă restul de smîntînă cu zahărul, punem făina şi ameste­căm bine. A

dăugăm coacăzele curăţate şi zeama de carne.

Punem la fiert, amestecînd tot timpul. Strecurăm. Intr-o sosieră largă frecăm bine găl­benuşurile cu o lingură de smîntînă, tur­năm sosul fierbinte şi servim imediat la masă.

In felul acesta se pot prepara sosuri din tot felul de fructe. Aceste sosuri se servesc la rasol.

 

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.