Sos de cocktail

Printeaza

Sos de cocktail din; chefir, gem sau jeleu de coacaze, otet de mere, praf curry, sare de mare, piper negru, piper cayenne si praf de ghimbir.

Ingrediente:

  • 100 g chefir
  • 4 linguri gem / jeleu de coacaze
  • 4 linguri otet de mere
  • praf curry
  • sare de mare
  • piper negru macinat
  • piper Cayenne
  • praf de ghimbir

 

Mod de preparare:

Sos de cocktail: Se amesteca bine branza, chefirul, gemul de coacaze si otetul cu telul, pana intreaga cantitate de gem/jeleu se incorporeaza bine in mixtura.

Cu ajutorul condimentelor se da gust sosului.

serveste cu  Cruditati

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Chifteluțe de Curcan: O Rețetă Sănătoasă și Delicioasă pentru Toate Gusturile

Chifteluțe de Curcan: O Rețetă Sănătoasă și Delicioasă pentru Toate Gusturile din: carne de curcan, ceapa, usturoi, ou, pesmet, paprika, cimbru, sare, piper, ulei. Chifteluțele de curcan reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută o variantă sănătoasă și totodată savuroasă a tradiționalelor chifteluțe. Carnea de curcan, cunoscută pentru conținutul său scăzut de grăsimi și […]

Ceai de Mușețel cu Scorțișoară și Miere

Ceai de Mușețel cu Scorțișoară și Miere din: ceaia de musetel, scortisoara, apa, miere, lamaie. Combinând proprietățile calmante ale mușețelului cu aroma picantă a scorțișoarei și dulceața mierii, acest ceai devine un elixir perfect pentru serile răcoroase sau pentru momentele când ai nevoie de un strop de liniște. Descoperă secretul unei băuturi calmante și aromatice […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.