Sos cremos din hrean
PrinteazaSos cremos din hrean din: hrean proaspat sau preambalat la borcan,crâme fraîche, sare de mare, piper negru, oţet de vin alb.
Ingrediente:
- hrean proaspat sau preambalat la borcan
- crâme fraîche
- sare de mare şi piper negru proaspăt măcinat
- oţet de vin alb
Mod de preparare:
fiind unul dintre cele mai minunate sosuri, hreanul cremos poate transforma complet o bucată simplă de carne de vită făcută la grătar sau friptă ori nişte morcovi sau sfeclă la cuptor.
Puteţi obţine rezultate remarcabile folosind hrean preambalat la borcan, dar cel proaspăt este de un milion de ori mai bun.
Dacă utilizaţi hrean proaspăt, pe care îl puteţi achiziţiona din supermarketuri, decojiţi-l şi daţi-l pe râzătoare mai întâi.
Indiferent că folosiţi hrean conservat sau proaspăt, puneţi-l într-un vas, adăugând crâme fraîche pentru a subţia sosul şi a domoli aroma, în funcţie de gus.
Asezonaţi atent cu sare de mare şi piper negru proaspăt măcinat şi adăugaţi oţet de vin alb cu generozitate.
Pofta buna!