Sos cremos de paine

Printeaza

Topeşte 30 g unt şi adaugă 1/2 ceapă, tocată, 6 cuişoare, 2 foi de dafin şi 1/2 nucşoară răzuită.

Tine pe foc mic 15 min, amestecând frecvent. Stinge cu 600 ml lapte dulce şi 100 ml frişcă lichidă.

Strecoară, pune din nou pe foc şi adaugă 125 g pesmet alb proaspăt.

Fierbe înăbuşit 3 min până când se îngroaşă.

Sos cremos de paine

Sos_cremos_de_paine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.