Sos cu branza de vaci

Printeaza

Sos cu branza de vaci

Ingrediente:Sos cu branza de vaci

  • 250 g brânză de vaci
  • 2 roşii decojite tocate cubuleţe
  • 2 crenguţe tarhon tocat
  • 1 legătură pătrunjel tocat fin
  • 3 codiţe ceapă verde (sau o jumătate de ceapă uscată)
  • 3-4 frunzuliţe de mentă
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • sare
  • piper după gust
  • 3 linguri smântână

 

Mod de preparare:

Amesteci brânza cu verdeţurile tocate, sarea şi piperul, lămâia, condimente şi 3 linguri smân­tână.

La urmă adaugi roşiile. Serveşti cu rasol de peşte, pasăre, ouă fierte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.