Sos cu tarhon

Printeaza

Sos cu tarhon din: tarhon, ceapa, ou, faina, sare, otet.

Ingrediente:Sos cu tarhon

  • 2 legături tarhon verde
  • o ceapă
  • 50 g zeamă de carne
  • un ou
  • o lingură făină
  • sare
  • oţet

 

Mod de preparare:

Se spală tarhonul, se scot frunzuliţele de pe tulpini, se fierb cu o ceapă, curăţată, spălată, tăiată mărunt, şi cu zeama de carne.

Se bate gălbenuşul bine cu făina şi o lingură de apă, se pune peste tarhon, bătând să nu rămână cocoloaşe, se potriveşte de sare şi oţet şi se pune peste budincă sau sufleu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.