Sos de curmale, iarut si fistic

Printeaza

Sos de curmale, iarut si fistic din: curmale fără sâmburi, iaurt, fistic, orez fiert, curry, piper-roşu, sare.

Ingrediente:Sos de curmale, iarut si fistic

  • 300 g curmale fără sâmburi
  • 200 g iaurt
  • 50 g fistic
  • 50 g orez fiert
  • 1 praf de curry
  • 1 praf de piper-roşu
  • 1 praf de sare

Mod de preparare:

Se taie mărunt şi se dă prin mixer curmalele şi fisticul, apoi se încorporează încet în iaurt şi orez, astfel încât să obţineţi un amestec omogen.

Se dă gust cu mirodenii şi sare.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.