Sos de aioli

Printeaza

Sos de aioli din: maioneza, iaurt, mustar, zeama de lamaie, sare, piper, usturoi.

Ingrediente:Sos de aioli

  • 100 g maioneză
  • 100 g iaurt gras
  • 1/2 linguriţă muştar
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper
  • 10 căţei de usturoi pisaţi

 

Mod de preparare:

Se amestecă 100 g maioneză cu 100 g iaurt gras, 1/2 linguriţă muştar, zeamă de lămâie, sare, piper şi 10 căţei de usturoi pisaţi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.