Sos de dovlecei cu spaghete

Printeaza

Sos de dovlecei cu spaghete

Ingrediente:Sos de dovlecei cu spaghete

  • 3 dovlecei mici
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia roşu
  • 2 cepe mari
  • 3-4 roşii
  • 2-3 linguri ulei
  • 100 g caşcaval vegetal
  • tarhon
  • oregano
  • verdeaţă pentru garnisit
  • 500 g spaghete

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt, morcovii şi dovleceii se dau prin râzătoare, iar ardeiul se taie fâşii subţiri. Se pun într-o cratiţă pe foc cu puţină apă şi ulei şi se înăbuşă 10 minute.

Apoi, se adaugă roşiile decojite, date prin răzătoarea mare. Se pun condimentele şi se mai fierb aproximativ 15 minute la foc mic.

Se fierb spaghetele 8-10 minute în apă clocotită cu sare, se scurg şi peste ele se toarnă sosul de dovlecel. Se aşază totul pe un platou şi se garniseşte cu caşcaval ras şi 2-3 linguriţe de ketchup.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.