Sos de hrean (variante)

Printeaza

Sos de hrean 

Ingrediente:Sos de hrean

  • 1 gălbenuş
  • 1 lingură smântână
  • 1 lingură hrean ras
  • 1 linguriţă oţet
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşul cu smântâna. Se pune hreanul ras, puţină sare şi oţet după gust. Se ţine la foc în alt vas cu apă fierbinte, fără să fiarbă, până se serveşte.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun sosul de hrean.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.