Sos de lamaie

Printeaza

Sos de lamaie

Sos de lamaie

Ingrediente:

  • 2 lămâi
  • 150 g miere
  • 2 linguri amidon de cartofi
  • 30 ml apă
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Peste miere şi coaja de lămâie rasă, se adaugă apă călduţă şi se pun la fiert. între timp se dizolvă amidonul în 3 linguri de apă, peste care se toarnă siropul. Se amestecă continuu, apoi se adaugă zeama de lămâie.

Sosul astfel obţinut se strecoară. Sosul cald se foloseşte pentru budinci, iar după ce s-a răcit, se poate servi cu frişcă, ca desert.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.