Sos de mere cu hrean

Printeaza

Sos de mere cu hrean din: mere, hrean, zahar pudra, otet.

Ingrediente:Sos de mere cu hrean

  • 4 mere decojite
  • 1 rădăcină de hrean
  • sare
  • 2 linguri cu zahăr pudră
  • 2 linguri cu oţet de vin sau de mere

 

Mod de preparare:

Treceţi fiecare măr (fără coajă) pe răzătoarea mică şi strângeţi în castron adânc.

Adăugaţi hreanul dat pe râzătoare şi amestecaţi repede. Mărul se oxidează uşor, aşa că, după ce aţi ras un măr stropiţi răzătura cu puţin oţet.

Omogenizaţi şi amestecaţi cu zahăr pudră şi sare fină.

Serviţi sosul lângă carne rasol.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.