Sos de mere cu scortisoara

Printeaza

Sos de mere cu scortisoara din: mere, sirop de agave, curmale, stafide, agrise, cuisoare, scortisoara, lamaie, nucsoara, sare, apa.

Ingrediente:Sos de mere cu scortisoara

  • două ceşti de mere, mărunţite
  • două linguri de sirop de agave
  • un sfert de ceaşcă de curmale/stafide sau agrişe
  • o jumătate de linguriţă de cuişoare măcinate
  • o linguriţa, sau una şi jumătate, de scorţişoară
  • două linguriţe de suc de lămâie
  • o jumătate de linguriţă de nucşoară
  • un vârf de linguriţă de sare
  • o ceaşcă de apă

 

Mod de preparare:

Deshidrataţi merele într-un deshidrator de alimente, la temperatura de 63 grade C, timp de două ore.

Când merele sunt deshidratate aproape complet, puneţi ingredientele rămâse într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Puneţi sosul preparat şi merele deshidratate într-un mixer sau procesor de mâncare cu lamă în formă de S şi procesaţi-le până se amestecă bine, dar încă mai au o textură neregulată.

Puneţi mixtura combinată înapoi în deshidratorul de mâncare pentru o oră, apoi serviţi-o caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.