Sos de mustar cu nuci caju

Printeaza

Sos de mustar cu nuci caju din: seminţe de muştar, nuci caju, suc de lămâie, sirop de agave, sos de soia, praf de curcumă, oţet din cidru de mere.

Sos de mustar cu nuci caju

Ingrediente:

  • 1/2 ceaşcă de seminţe de muştar
  • 1/2 ceaşcă de nuci caju
  • 1/4 ceaşcă de suc de lămâie
  • 2 linguri de sirop de agave
  • 1 lingură de sos de soia
  • 1 vârf de linguriţă de praf de curcumă
  • 1 lingură de oţet din cidru de mere

Mod de preparare:

Puneţi seminţele de muştar la înmuiat în apă, timp de opt până la douăsprezece ore. Puneţi la înmuiat şi nucile caju, pentru două ore. Scurgeţi-le şi clătiţi-le.

Intr-un mixer, amestecaţi toate’ ingredientele până se omogenizează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.