Sos de patrunjel

Printeaza

Sos de patrunjel din: patrunjel, ulei, lamaie, sare.

Ingrediente:Sos de patrunjel

  • 2 legături de pătrunjel
  • 3 linguri de ulei
  • coajă rasă de lămâie
  • zeamă de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Pătrunjelul se spală, se opăreşte în apă clo­cotită 2-3 minute. Se scurge şi se pasează până se formează un piure.

Se adaugă uleiul, zeama şi coaja de lămâie şi se amestecă foarte bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.