Sos de raci

Printeaza

Sos de raci

Ingrediente:Sos de raci

  • 80 g unt
  • 1/2 lingură făină
  • sare
  • boia
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1/4 zeamă de raci sau peşte
  • 2 linguri smîntînă
  • 12 cozi de raci sau 1 cutie crevete
  • puţin coniac

 

Mod de preparare:

Se face sosul din unt, sare, boia dulce de ardei, făină, vin şi zeama de raci şi se fierbe 8 minute.

Se termină; (amestecă) cu racii tăiaţi julien, smîn­tînă şi puţin coniac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.