Sos de rosii cu oregano si maghiran

Printeaza

Sos de rosii cu oregano si maghiran din: rosii, rosii uscate, usturoi, ulei de masline, oregano, maghiran, cimbru, piper, sare.

Ingrediente:Sos_de_rosii_cu_oregano_si_maghiran

  • 4 roşii
  • 2-3 roşii uscate la soare
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguriţe amestec de oregano, măghiran si cimbru
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Hidratezi roşiile uscate timp de 30 de minute în apă cât să le acopere. Torni roşiile hidratate împreună cu apa în robotul de bucătărie, apoi adaugi celelalte ingrediente.

Obţii un sos aromat, pe care-l foloseşti la salate sau paste.

Sos de rosii cu oregano si maghiran

Sos_de_rosii_cu_oregano_si_maghiran

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.