Sos de rosii I

Printeaza

 Sos de rosii 

Ingrediente:Sos de rosii I

  • 6 kg roşii
  • 8 ardei roşii
  • 8 cepe
  • 2 rădăcini de ţelină
  • 3 linguri de oţet
  • 4 linguri de muştar
  • 250 g zahăr
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb şi se pasează legumele, apoi adăugăm oţet, muştar, zahăr şi condimente.

Le dăm un clocot, apoi punem în sticle şi sterilizăm la Bain-Marie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.