Sos de rosii III

Printeaza

Sos de rosii

Ingrediente:Sos de rosii III

  • 1 kg roşii
  • 1/2 de linguriţă de enibahar
  • 3 linguri de muştar
  • 1 linguriţă de piper
  • 250 g zahăr
  • 1 lingură de sare
  • un sfert de oţet

 

Mod de preparare:

Se curăţă roşiile, se toacăşi se amestecă toate la un loc, apoi se fierb până se formează o pastă bine legată.

La sfârşit, fierbinte se pune în borcane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.