Sos de rosii marinate cu usturoi si ierburi

Printeaza

Sos de rosii marinate cu usturoi si ierburi din: roşii uscate la soare, apa, rosii, ardei gras rosu, untdelemn de măsline, usturoi, stafide (agrişe, curmale sau mere, mărunţite), ierburi aromate, boia iute, sare.

Sos de rosii marinate cu usturoi si ierburi

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de roşii uscate la soare
  • 2 ceşti de apă, pentru înmuiat
  • 2 ceşti de roşii, tăiate în bucăţi
  • 1 ceaşcă de ardei gras roşu, mărunţit
  • 2 linguri de untdelemn de măsline
  • 2 căţei de usturoi, pisaţi
  • 1/4 ceaşcă de stafide, agrişe, curmale sau mere, mărunţite
  • 1 lingură de ierburi aromate
  • 1/2 lingură de boia iute
  • 1/2 linguriţă de sare

Mod de preparare:

Puneţi la înmuiat roşiile uscate la soare în. două ceşti de apă, timp de două ore.

Amestecaţi toate ingredientele laolaltă, într-un mixer, cu o ceaşcă din apa de la înmuiat, până se omogenizează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.