Sos de rosii si busuioc
PrinteazaSos de rosii si busuioc
- 1 lingură de ulei de măsline
- 1 căţel de usturoi, zdrobit
- 400g roşii tăiate din conservă
- 1 linguriţă de pudră desupă de legume sau 1/2 de cub de supă, fărâmiţat
- l lingură de piure de roşii
- 1 linguriţă de zahăr
- câteva frunze de busuioc
Mod de preparare:
Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă usturoiul şi se prăjeşte uşor timp de 1 minut Se adaugă celelalte ingrediente, cu excepţia busuiocului şi se dau în clocot.
Apoi se reduce intensitatea focului si se fierb fără capac timp de 5 minute, amestecând ocazional. La final, se rup frunzele de busuioc si se amestecă în sos.
Pofta buna!
Chiar o sa incerc aceasta reteta de sos de rosii. Vreau sa fac paste si cred ca s-at potrivi perfect.