Sos de rosii si busuioc

Printeaza

Sos de rosii si busuioc

Ingrediente:Sos de rosii si busuioc

  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 căţel de usturoi, zdrobit
  • 400g roşii tăiate din conservă
  • 1 linguriţă de pudră desupă de legume sau 1/2 de cub de supă, fărâmiţat
  • l lingură de piure de roşii
  • 1 linguriţă de zahăr
  • câteva frunze de busuioc

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă usturoiul şi se prăjeşte uşor timp de 1 minut Se adaugă celelalte ingrediente, cu excepţia busuiocului şi se dau în clocot.

Apoi se reduce intensitatea focului si se fierb fără capac timp de 5 minute, amestecând ocazional. La final, se rup frunzele de busuioc si se amestecă în sos.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Chiar o sa incerc aceasta reteta de sos de rosii. Vreau sa fac paste si cred ca s-at potrivi perfect.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.