Sos de spanac pentru friptura de pui

Printeaza

Sos de spanac pentru friptura de pui din: oua, frunze de spanac, ceapa verde, ulei, otet, sare, mustar.

Ingrediente:Sos de spanac pentru friptura de pui

  • 3 oua fierte
  • 10-20 frunze de spanac
  • 10-12 fire ceapa verde
  • 1 cana cu ulei
  • 1 lingura cu otet
  • sare
  • 1 lingura cu mustar

 

Mod de preparare:

Spalati spanacul si ceapa, scuturati de apa, tocati-le marunt si amestecati intr-un vas mai mare, presarati peste ele 1/2 lingurita cu sare si stropiti cu otet. Lasati vasul acoperit 10 minute cat faceti maioneza din galbenusurile fierte, amestecate cu mustar si ulei turnat cate putin.

Amestecati maioneza peste verdeturi, omogenizati si serviti intr-un bol langa bucatile de carne de pui.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.