Sos de usturoi

Printeaza

Sos de usturoi

Ingrediente:Sos de usturoi

  • 1 lingură untură
  • 2 linguri făină
  • 2 ceşti zeamă de carne
  • 1/2 căpăţînă usturoi

 

Mod de preparare:

Pregătim un rîntaş roşu. Adăugăm us­turoiul pisat mărunt şi amestecăm bine; apoi turnăm zeama de carne, punem pu­ţină sare şi lăsăm să fiarbă 10 minute.

Se serveşte la rasol.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.