Sos de zarzavat

Printeaza

Sos de zarzavat din: cartofi, morcovi, pasta de rosii, ulei, verdeata.

Ingrediente:Sos de zarzavat

  • 50 g cartofi
  • 40 g morcovi
  • 1 linguriţă pastă de roşii
  • 10 g ulei
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Zarzavatul curăţat şi tăiat mărunt se fierbe înăbuşit, după care se pasează. Se subţiază apoi cu pastă de roşii diluată cu apă şi se pune pe foc să dea un clocot.

Când este gata se ia de pe foc şi se adaugă pătrunjel verde tocat mărunt şi ulei.

 

 

 

1 comentariu

  1. Daniel Musetescu

    Bun sosul de zarzavat?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.