Sos delicios de rosii (varianta)

Printeaza

Sos delicios de rosii

Ingrediente:Sos delicios de rosii (varianta)

  • 500 g roşii
  • unt proaspăt cât o nucă
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare
  • 1 frunză de ţelină

 

Mod de preparare:

 

Se spală câteva roşii frumoase, se rup bucăţi şi se pun să fiarbă; se trec prin sită, se adaugă sarea, zahărul, untul şi frunza de ţelină.

Se lasă să mai fiarbă până se îngroaşă cât trebuie.

Înainte de a se servi, se scoate frunza de ţelină.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.