Cum se prepara creierul de porc sau de vitel Creierul (de porc sau de viţel) se prepară în mai multce feluri: rasol, pane, sote etc. Inainte de a se pregăti, se ţine câteva ore în apă rece, apoi se curăţă de pieliţă şi se pune la fiert într-un vas cu apă în care s-a pus […]
Sos delicios a la grec
PrinteazaSos delicios a la grec din: ulei, sifon, suc de lamaie, verdeata, piper, sare.
- 6 linguri de ulei
- 1 pahar de sifon
- suc de lămâie
- verdeaţă
- piper
- sare
Mod de preparare:
Intr-un castron se bate uleiul cu telul până când se tulbură.
Se bate în continuare, adăugând sifonul, apoi sarea, sucul de lămâie, piperul măcinat şi pătrunjelul fin tocat.
Se serveşte cu peşte, creier rasol sau cu diferite legume.
Pofta buna!
Poate te intereseazza si:
Cum se prepara creierul de porc sau de vitel
File de peşte cu sote din roşii şi ardei
File de peşte cu sote din roşii şi ardei din: file de peste, rosii, ardei gras, ceapa, patrunjel, coriandru, sare de mare si supa de legume. Ingreddiente: 450 grame de file de peşte roşu, cod sau alt file de peşte cu carne slabă 1 cană de roşii tocate ½ cană de ardei gras verde, […]
Pofta buna!