Sos ducesa

Printeaza

Sos ducesa

Ingrediente:Sos ducesa

  • 1/4 l sos suprem de pasăre
  • 100 g vîrfuri de sparanghel
  • 1 piept de pasăre
  • 60 g ficat de pasăre
  • 2 gălbenuşuri
  • puţin pătrunjel
  • 1 lingură smîntînă

 

Mod de preparare:

Ficatul se fierbe 4 minute cu puţină apă şi sare.

Sosul suprem de pasăre se pune la fiert şi se adaugă vîrfurile de sparanghel fierte şi tăiate mărunt, pieptul de pasăre şi ficatul tăiate julien şi zeama de la ficat.

Se drege cu găl­benuşurile, smîntînă şi pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.